Contacteer EDM Mahieu en ontdek schrijnwerk van de bovenste plank.

056 98 01 65

Keukens waar u zich meteen thuis voelt
Kwaliteitshout als basis van uw keuken

Een unieke keuken die helemaal op maat van uw beschikbare ruimte en wensen wordt gemaakt en geplaatst, bestelt u bij EDM Mahieu. De schrijnwerker uit Harelbeke staat garant voor de kwaliteit van het materiaal en voor een klantvriendelijke service. De vakmannen van het bedrijf hebben oog voor ieder detail bij keukens en ander interieur op maat.

Hout van topkwaliteit

De schrijnwerkerij gaat te werk met enkel maar hout van de beste kwaliteit. Hierbij heeft u de keuze uit een brede waaier aan houtsoorten. Keukens bestaande uit eikenhout, notenhout, wengé, jatoba of een andere type worden met de grootste zorg in het West-Vlaamse atelier geproduceerd. Voor de panelen wordt gebruik gemaakt van massief en onbewerkt hout voor een duurzaam resultaat.

Naar uw smaak en budget

Maatwerk is de specialiteit van EDM Mahieu. Het maakt hiermee, samen met veelzijdige service, het verschil. Het team komt bij u langs voor nauwkeurige opmetingen en het bespreken van uw wensen. Naast uw voorkeuren wordt er uiteraard ook rekening gehouden met uw budget. Het gekozen hout wordt in het atelier gezaagd en met de vereiste technieken behandeld.

Voor iedere stijl

Door het aanleveren van keukens op maat speelt de firma handig in op de stijlen die u naar voor schuift. Een stijl die dikwijls wordt toegepast is de landelijke uitstraling. Deze geeft trouwens meer ruimtegevoel. Maar ook andere stijlen zoals klassiek of modern mag u vragen bij de opmaak van het ontwerp.

Contact

Laat uw droom uitwerken en maak de juiste keuze voor uw keukens. In Harelbeke maakt u vandaag nog een afspraak met EDM Mahieu. U mag zich aan een vrijblijvende offerte verwachten.

Keukens

Haardwanden

Kasten Op Maat